آزمایشگاه فیزیولوژی:

این آزمایشگاه با وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی نظیر اسپکتروفتومتر، سانتریفیوژ، میکروسکوپ، سولارمتر، سیستم عصاره­گیری و اسانس­گیری، ترازوی دیجیتال، کجلدال و دستگاه های اندازه گیری هدایت الکتریکی و اسیدیته خاک با هدف اجرای طرح­های تحقیقاتی و پایان نامه­های دانشجویی راه­اندازی گردیده است.

آزمایشگاه زراعت:

با هدف انجام طرح و پایان نامه در رشته­های زراعت،  اکولوژی گیاهان زراعی و بوم­شناسی زراعی با تجهیزاتی مانند کوره الکتریکی، دستگاه آب مقطرگیر، هود شیمیایی، کوره الکتریکی، کلروفیل­سنج و آسیاب صنعتی راه­اندازی شده است.

آزمایشگاه باغبانی:

به منظور تسهیل انجام تحقیقات با تجهیزاتی مانند اتوکلاو، آون، کولیس دیجیتال، کلروفیل سنج، PH متر، سوکسله و رفرکتوفتومتر ایجاد شده است.

آزمایشگاه بیوتکنولوژی:

با هدف بررسی ژنوتیپ­های زراعی و باغی منطقه و به منظور حفظ ذخایر ژنتیکی و استفاده در جهت اصلاح ارقام زراعی و باغی با تجهیزاتی مانند ترموسایکلر، میکروسانتریفیوژ، بن ماری و ژل داکیومنت راه­اندازی شده است.

سالن تهیه کود ورمی کمپوست:

با مساحت 50 متر مربع به منظور تولید کود ورمی­کمپوست ایجاد شد. ظرفیت سالن حدود 7 تن می باشد که حدود 100 کیلوگرم کرم ورمی استفاده شده است. کود حاصله جهت غنی ­سازی خاک مزارع و همچنین حاصلخیزی خاک گیاهان گلدانی استفاده می­گردد.

کارگاه روغن کشی زیتون:

دستگاه روغن کشی ساخت کشور ایتالیا با ظرفیت 200 کیلوگرم بر ساعت سرعت روغن کشی در این کارگاه قرار داده شد. زیتون ها پس از شستشو اولیه وارد دستگاه اصلی و پروسه روغن کشی می گردند.

سالن جدید میست:

سیستم کاملا اتومات، دما و رطوبت توسط سنسور و دستگاه دیجیتال تنظیم می­گردد و سیستم پاگرماگازسوز می­باشد. برای ریشه­زایی زیتون، انگور و انار به کار برده شده و موفقیت آمیز بوده است.